?

Log in

No account? Create an account
 
 
29 May 2012 @ 02:07 am
Ingenting, ingenting I min kalender idag  
Olen aina ollut ihminen, joka ei osaa elää hetkessä. Haikailen aina menneeseen tai keskityn johonkin muuhun kuin siihen käsillä olevaan hetkeen. Esimerkiksi lomiltani odotan aina paljon, mutta ollessani lomalla minusta tuntuu kuin en tekisi tarpeeksi asioita tai että loma muuten vain on tylsä. Odotan pari viikkoa ja mietin, että olipa mahtava loma, miksi en nauttinut siitä silloin? MM-kisoissa töissä ollessani stressasin niin montaa asiaa, että unohdin kokonaan nauttia siitä hetkestä. Hetkestä, jolloin eräs kanadalainen pelaaja pelasi kännykällä minun aitiossani. Ei, stressasin mielessäni, että teenkö riittävästi asioita, kerkeänkö junaan, olenko liian päällekäyvä, jos kysyn haluaisiko hän kahvia tai teetä. En koskaan siellä ollessa pysähtynyt nauttimaan siitä kisahuumasta. Sen vuoksi kaipaan melkein päivittäin jotain.

Kunpa olisi vielä loma. Miksi kisat loppuivat niin lyhyeen? Jos osaisi elää täysillä, ei näitä ongelmia ehkä olisi. Pitäisi joka päivä jonain hienona hetkenä pysähtyä miettimään, miksi se hetki on niin upea. Elä hetkessä on maailman kulunein fraasi, mutta sitä minun silti pitäisi yrittää. Oli sitten loma, MM-kisat tai tavallinen työpäivä.

Ennen uskoin joka päivässä olevan jotain onnellista, jotain positiivista. Uskon siihen edelleen, mutta voisin kiinnittää siihen hetkeen enemmän huomiota. Tämä on ainoa toivoni mitä tulee kaipaamiseen. Pitäisi arvostaa enemmän niitä pieniä hetkiä, jotta niitä ei kaipaisi takaisin yhtä paljon. Ne monet keskiviikkoiset kahvihetket, voi kumpa pääsisin niihin takaisin. Miksi ihmisen mielen pitää olla tälläinen?

En taaskaan osannut ilmaista itseäni selkeästi, mutta ei se mitään.