?

Log in

No account? Create an account
0rangesmile
26 May 2012 @ 05:01 am
Syvällistä tai ainakin melkein pohdintaa luvassa seuraavaksi, jos vaikka sillä saisi taas kiinni tämän päivittämisestä. Katsotaan, jos huomenissa inspaisi.
 
 
0rangesmile
11 May 2012 @ 01:11 am
"Någonstans i natten är det någon som väntar?
Som kanske väntar på mig?"

Kent
 
 
0rangesmile
10 May 2012 @ 04:22 am
Monien ihmisten harras toive on elää elämää, joka on kuin suoraan elokuvasta. Tai edes kokea se pieni taianomainen hetki, joka voisi olla kuin suoraan elokuvasta. Itse sain omaani odotella hyvän tovin, mutta ladies and gents, tänään se tapahtui.

On niin uskomattoman voimakas tunne, kun tapahtuu jotain sellaista, jota ei pitäisi tapahtua kuin elokuvissa tai villeimmissä haaveissa. Elä hetkessä pätee siihen tunteeseen täysin ja nyt haluaisin vain elää juuri siinä tietyssä hetkessä, niin uskomatonta se oli.

Even the craziest wishes do come true every once in a while, keep dreaming kido.
 
 
0rangesmile
02 May 2012 @ 01:17 pm
Alkukaudesta seurasin enemmän hyökkääjien otteita kaukalossa, enkä kiinnittänyt huomiota juurikaan puolustajiin. Seurannassa olivat vaatimattomasti Ryan Lasch, kapteeni Arttu Luttinen sekä puukätiseksikin luonnehdittu Max Wärn. Lasch kiekollisten taitojensa takia, Luttinen ja Wärn pitkälle samojen syiden takia, kova työnteko sekä vastustajan hämmennys. Kuitenkin alkukauden jälkeen huomiota alkoi kiinnittää eräs jykevä puolustaja ja hänen tyylinsä pelata.

Nopeasti hänestä kasvoi lempipuolustajani (pelityyliltä, muuten tietenkin lempparini on Aaron) ja muutama peli menikin vain hänen otteitaan katsellen. Se syöttövarmuus, maalin siivoaminen sekä laukausten blokkaaminen oli mahtavaa seurattavaa ja yhtäkkiä huomasinkin tilanneen hänen pelipaitansa.

Nyt kuitenkin kantautuu huhuja, joiden mukaan katseet olisivat jo NHL:ssä. Muutama kausi TPS:ssä liigaympyröissä, läpimurtokausi Pelicansissa toi sekä tunnettuuden että valinnan MM-kisoihin. Onko vielä aika lähteä Pohjois-Amerikkaan?

Omasta mielestäni ei. Yksi läpimurtokausi ja heti puhetta NHL:stä. Toki, kyseessä on henkilö, joka on äärimmäisen kova tekemään töitä ja on käytännössä noussut liigan puolustuseliittiin nollasta, mutta olisiko kuitenkin hyvä vielä pelata yksi kausi Suomessa ja sitten vasta siirtyä rapakon taakse? Järvinen on loistava pelaaja jo nytkin, mutta se kuinka paljon hän tällä kaudella meni eteenpäin lupailisi kehitystä myös ensi kaudelle.

Itse toivon (itsekkäistä syistä ehkä), että hän jäisi vielä vuodeksi Suomeen ja kartoittaisi sitten NHL:n uudelleen. Saapa nähdä.

Muutenkin Pelicansin joukkueen rakentaminen on kesken. Vaihtuvuus on suurta, kuten arvata saattoikin. Millaiset miehet saadaan tilalle? En ole yhtään huolissani, eiköhän Kaarna saa kalastettua muutaman kovankin nimen mastokaupunkiin.
 
 
0rangesmile
27 April 2012 @ 02:53 am
NHL PLAYOFFS:
Ottawa Senators vs. New York Rangers
@ Madison Square Garden
GAME 7
 
 
 
0rangesmile
22 April 2012 @ 01:46 pm
Pelattiin eilen vähän Aliasta.
Ä: Näillä voi kävellä ulkona...
B: PUUJALKA!
J: Kapteeni Koukku!

Ä: Roope Ankka on tällainen...
B: Pihi! IRSTAS!

Muitakin kukkasia tuli, mutta niitäpä en enää muista. Aika parhautta.
 
 
0rangesmile
21 April 2012 @ 01:35 am
Landella on aika kivaa, pitkästä aikaa. Leikittiin äsken keittiössä Saudi-Arabia, kapaloa, Jörgeniä ja ties mitä babushkaa, normaali perjantai-ilta.
 
 
0rangesmile
19 April 2012 @ 01:50 pm
Nyt kun sain melko perinteikkään pelipäivän aamupalan (okei, kello on 13:32...) nenäni eteen aloin miettimään bandwagoneita. Kyseinen termi siis tarkoittaa menestyksen mukana tietyn joukkueen kannattajaksi ryhtyviä henkilöitä tai oman tulkinnan mukaan myös niitä, jotka alkavat kannustaa tiettyä joukkuetta esimerkiksi vain sen takia, että sillä on hyvännäköisimmät pelaajat. Itse termin voi tulkita aika monella tavalla, mutta nämä taitavat olla yleisimmät.

On olemassa kahta alalajia bandwagoneita. Niitä, jotka tiedostavat olevansa faniryhmän alasakkaa, eivätkä mitenkään erityisemmin tuo oman fanituksen tasoaan esille esim. sosiaalisessa mediassa. Sitten on tämä toinen ryhmä. "Oon aina tykänny tästä tiimistä, mun rakkaus tätä joukkuetta kohtaa on suurempi kuin kellään!!!1" -tyyppiset henkilöt.

Pureudun ensin tähän vähän vähemmän ärsyttävään tyyppiin. Pikkuhiljaa alkaa Facebookin profiilissa näkyä joukkueen uutisia, päivityksiä kuinka jee voitettiin jne. He kuitenkin samalla tiedostavat sen, että ovat aivan uusia kannattajia ja siksipä ei hirveästi kannata verrata itseään ns. muihin kannattajiin. Tämä tyyppi saattaa jopa oikeasti katsoa pelejä tai ainakin kuunnella ne radiosta. Mikäli joukkue tekee jotain suurta, tämän ryhmän edustajat tyytyvät vain kehumaan ja pysyttäytyvät melkoisen hillittyinä kommenteissaan.

Aivan päinvastoin kuin tämä toinen tyyppi. Hän kirjoittaa kuinka hän on aina kannustanut ja mikään ei koskaan tule olemaan suurempaa kuin hänen rakkautensa joukkuetta kohtaan. Pudotuspeleissä historian tekemiseen hän kommentoi, että tätä on odotettu jo kauan. Tosi asiassa hän on seurannut joukkuetta vain päivän, jos sitäkään. Kyseinen tyyppi katsoo tulokset pelien jälkeen ja sitten kommentoi niitä muka asiantuntevasti ja kuin tietäisi jotain joukkueesta. Mutta kun MINÄ. Tämä tyyppi ei edes tiedä ketä joukkueessa pelaa, lukuunottamatta niitä suurimpia tähtiä.

Ei ole mitään pahaa siinä, että alkaa tykkäämään jostain joukkueesta, mutta se pitää tehdä niin ettei vertaa itseään paremmaksi kuin seuraa monta vuotta seuranneet. He ovat eläneet kaikki mahdolliset tunteet, mitä jääkiekkoa seuratessa voi tuntea. Heillä on kokemuspohjaa, he voivat sanoa että tätä on odotettu. He ovat niitä todellisia faneja. Bandwagonit eivät ole, ainakaan ennen kuin ovat vähintään vuoden päivän seuranneet joukkuetta.

Olen nyt seurannut Pelicansia kuutisen vuotta enkä todellakaan vertaa itseäni niihin, jotka ovat useita kymmeniä vuosia seuranneet joukkuetta. Kuuden vuoden aikana olen kuitenkin käynyt aika monta tunnetta, pelaajaa, peliä, tunteikasta hetkeä, maalia ja pettymystä läpi. Nyt se palkitaan. Sen pilaa se, että ne jotka ovat hypänneet joukkueen kelkkaan tänä keväänä vievät paikkoja katsomosta, kun sinne tulisi päästä niiden, jotka tuntevat tämän joukkueen ja sen historian kuin omat taskunsa. Me ansaitsemme sen.

Toisaalta, onneksi se ei mene niin. Itsekään en mahtuisi katsomoon. Nopeat syövät hitaat, mutta kyllä se silti vituttaa, kun sinne menee sellaiset katsomaan pelejä, jotka eivät edes seuraa jääkiekkoa. "No pitäähän jokaisen käydä oman kaupungin joukkuetta katsomassa, nythän se kannattaa, kun on finaalit." Joopa.

Harhaannuin vähän aiheesta, mutta ei se mitään.

Illalla hallille, toivottavasti en törmää bandwagoneihin.
 
 
0rangesmile
Mulla on dilemma:
Kattoisinko mieluummin Penguins vs. Flyers @ Nelonen Pro vai Rangers vs. Senators @ streami?
En vaan osaa päättää. Ehkä avaan molemmat ja katon sen kumpaa seuraan alusta lähtien enemmän? Playoffit on siitä inhottavaa aikaa, että ottelut tulee päällekkäin ja joutuu hirveesti tekemään uhrauksia. Haluisin oikeestaan kattoa molemmat, mutta alkaa samaan aikaan, joten...

Tajusin myös tänään, että mulla on vaan yks ainoo virallinen koulupäivä? Sittenhän on kyllä kaikkea muuta vielä tiedossa, mutta kerkeen jopa vetää lonkkaa ennen MM-kisarupeamaa. En malta odottaa.
 
 
0rangesmile
Fanimatka ei ny ihan menny nappiin siltä osin, että hävittiin. Oli kuitenkin ihan mahtavaa olla kannustamassa omiaan vieraissa, vaikka olinkin alkuun ihan järkyttyny miten hirvee se niiden Synergia Areena oli. Aivan kammottava. No, ei siitä junttiudesta sen enempää. Tulomatkalla olikin jo porukalla vähän mielenkiintosia juttuja, elävän mangon metsästyksestä känniavautumisiin.

Napostelee mennä nukkumaan yheltä ja herätä neljältä kattomaan vähän miten rapakon takana pelataan playoff -kiekkoa. Toki kerkeen nukkumaan vielä about tunnin, mutta siltikin. On tää kyllä taas ollu sen arvosta. Ensimmäinen erä oli ihan huikeeta kiekkoa, harmi vaan Hossaan (no päähän...) kohdistunut taklaus muutti vähän peliä. Paareilla poliisisaattueessa sairaalaan, ei kuulosta hyvältä.

Lukemat taululla 1-0 ja kolmas erä vielä aikaa.

Voisin muuten iltapäivästä kirjoitella mielenkiintoisesta aiheesta nimeltään bandwagonit. Tai glory hunterit. Millä nimellä niitä nyt haluaakaan sitten nimittää.

Tosin iltapäivällä saatan nukkua, mutta mikä nyt on iltapäivää missäkin päin maailmaa.